Tytuł „Firmy Roku”
w kategorii
mikro przedsiębiorstw
otrzymał
Hotel „IRENA”
w Morągu

Przeczytaj w mediach!

NASZE WESELNE MENU:

Na początek tradycyjny zestaw powitalny dla Młodej Pary z chlebem i solą

DANIE GŁÓWNE

Domowy rosół z makaronem
Pierś z kurczaka z serem w sosie Cafe de paris podawana
z ziemniakami oraz dwoma rodzajami surówek
(Możemy również podać dodatkowe porcje mięs np. szpinakowy zawijaniec, frytki dla dzieci)

DANIA GORĄCE

Pieczarki faszerowane podawane z fasolką szparagową w boczku
Zupa gulaszowa i flaczki lub żurek
Karkówka pieczona ze śliwkami (można podać dodatkowo z kaszą lub kluskami śląskimi)
Ryba w śmietanie z pieczarkami
Kurczak pieczony w ogródku warzywnym lub bigos domowy
Barszczyk czerwony z kapuśniaczkami

PRZEKĄSKI

Kolorowa tortilla
Gyros
Galaretka drobiowa
Ryba po grecku
Ryba po japońsku z warzywami
Schab w galarecie
Pomidory z serem i czosnkiem i pomidory z mozzarellą
Śledź w porach
Jajko na śledziku
Sałatka warzywna w szynce w galaretce oraz sałatka w kulkach
Tatar
Pstrąg wędzony
Sałatka grecka

WĘDLINY + DIP

Nasze mięsa pieczone (schab z morelą, karkówka, rolada z boczku), szynki, kabanosy

DODATKOWO

Pieczywo
Ogórki, pomidory, papryka
Owoce podawane na paterach
Kawa, herbata podawana w formie stołu szwedzkiego
Napoje gazowane i niegazowane bez ograniczeń
Woda w dzbankach z cytryną i miętą
Napoje firmowe: Pepsi, Mirinda, 7up, Coca-Cola

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOBORU LUB ZAMIANY DAŃ Z NASZEGO MENU




MŁODEJ PARZE W DNIU WESELA UDOSTĘPNIAMY W PREZENCIE APARTAMENT.















Biel i ecru

Łosoś i pomarańcz

Błękit

Fiolet

Róż i czerwień

Zieleń